Film i TV

PREVRAT – NAPRAVILA MU SAČEKUŠU! Anđela ovim postupkom ‘OHLADILA’ Zvezdana – sad ona njega PONIŽAVA!

Kakav nenadani preokret!

Anđela i Zvezdan - screenshot

Anđela Đuričić nakon što je bila u žustroj raspravi sa Zvezdanom Slavnićem, kada je zadrugar odlučio da je ostavi jer nije suiguran u njenu ljubav i ono šta on zapravo želi od nje, ona je otišla do hotela kako bi se osviježila i istuširala.

Međutim, došlo je do neprijatnog susreta, jer je Slavnić već uveliko koristio toalet. Helga je tada odlučila da sačeka svoj red.

Ovo je izgledalo kao da je Anđela napravila Zvezdanu sačekušu, što nije isključeno, budući da je odlučila da bude “ledena kraljica” i na taj način servira hladnu osvetu.

Kad je Zvezdan završio i izašao iz toaleta došlo je do, kako smo već napomenuli neprijatnog susreta, a iako su se raspravljali prije izvjesnog vremena, ovog puta se nisu ni pogledali, niti razmjenili neku riječ.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Dokle će izdržati da ovako funkcionišu i da li će Anđela uspjeti da prvi put održi svoju riječ, ostaje da vidimo u danima koji su pred nama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh