Film i TV

PUKLA, HVATA SE ZA GLAVU! Anđela pravi HISTERIJU nakon što je Zvezdan ŠUTNUO – ‘oduvana’ za sva vremena!

Historija se ponavlja, iznova i iznova…

Anđela Đuričić - screenshot

Anđela Đuričić ronila je suze ispred Bijele kuće, a onda se požalila Marku Janjuševiću Janjušu jer je dobila šut-kartu od Zvezdana Slavnića, piše Srbija danas.

– Iskuliraj i polako, možda sutra bude bolje – dodao je Janjuš.

– Ušla sam u izolaciju, a kad sam krenula da izlazim rekao mi je da dok ne izađemo, da budemo drugovi i dok se ne uvjeri u neke stvari hoće da bude drug sa mnom. Nisam dobro da bi mi neko na sedam dana tako, ne može. Raspravljali smo se, nije bilo strašno, ali ne mogu više… Svkaih sedam dana se mijenja za 180 stepeni i ja više ne mogu da izdržim. Stvarno nisam ništa uradila. Neću da dozvoljava da me drugi gaze, koji su čemer i jad za mene. Nisam ga ugrozila raspravama. Ja sam u šoku – govorila je Anđela.

– Poslije sedam dana i pakao stvari, ja ne mogu da podnesem više. On meni još i kaže što plačem, najbolje da se smijem – nastavila je Anđela.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh