Film i TV

“BILO JE STRASTVENO!” Maja do detalja opisala kakav je Zvezdan u krevetu – Anđeli krenula para na uši

Đuričićeva pokušala da ponizi Marinkovićevu, pa upala u njenu klopku!

Maja Marinković - screenshot

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” jedno od pitanja je bilo upućeno Anđeli Đuričić.

– Rekla si da nikada ne bi bila sa dečkom koji bi bio sa Majom? – glasilo je pitanje.

– Ne, njemu Maja nije bila djevojka, oni nisu bili u vezi – kazala je Anđela.

– Nema argumente djevojka da odgovori na bilo šta. Bilo nam je 10 puta strastvenije nego u njenom odnosu sa njim, nju to jako boli. Ja ne mogu da zaboravim taj prizor kada je ona otvorila vrata, misleći da će njen dečko biti na jednom krevetu. Kao mi nismo bili u vezi, a napravila sam im takav haos. Šta znači ta riječ veza. Ona je fifika, gledaj pravo, sjedi tu, reci ovo – govorila je Maja.

– Bili smo u pabu, Maja, ja i Zvezdan. Hvalili ste se oko svega kako vam je strava se*s, sve. Poenta priče je da je on rekao njoj da kaže meni šta je pričala u smislu zaljubila se. Onda je ona njemu rekla da kaže on šta je rekao – govorila je Matora.

– Ja se nisam zaljubila, ne može da ubija u moj indetitet. On je rekao da treba da se udaljimo da se on ne bi zaljubio – kazala je Maja, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh