Film i TV

ALEKS NIKOLIĆ IPAK NAPUSTILA PROGRAM ZADRUGE: Zbog napada završila sa učešćem

Nije mogla da izdrži.

Aleksandra Nikolić - screenshot

Aleksandra Nikolić sve teže podnosi boravak u kući, te se na internetu pojavio snimak na kome se vidi da je Aleks morala da napusti emisiju i redovni program zbog napada anksioznosti.

Ona je bila u suzama i teško je disala. Sa njom je bio Filip Car koji je pokušavao da je smiri.

– Više ne mogu da pričam ni sa tobom ni sa ljudima – govorila je Aleks dok se gušila i gutala knedle.

Filip Car je odmah ušao u rehab, pa se vratio i objasnio joj kako da se od toga izliječi.

– Čim si ti prestala onako da pušiš cigaru, znao sam da te je stiglo. Tako je i mene krenulo. Ja sam tada prestao da pušim sve i cigaretu i travu. Ja sam to iamo rano kao klinac. Napade anksioznosti i napade panike možeš da izliječiš samo zdravim životom. Zdravim mislima, hodanjem, trčanjem, zezanjem – započeo je Car.

Kada vidiš da te ulovi anksioznost, tad namjerno ustani i reci svoje mišljenje. Tada kreni da probiješ to – rekao je Car, koji je pokušao da oparavi i da udijeli dobre savjete svojoj djevojci, piše Srbija danas.

Ceo razgovor možete da pogledate u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh