Film i TV

ANĐELA: MAJO, PRENIJELA SI MI POLNU BOLEST! Đuričićeva i Marinkovićeva se svađale zbog Zvezdana

Svađa Anđele Đuričić i Maje Marinković sinoć je tokom emisije “Pretres nedjelje” kulminirala, te su se zadrugarke i emotivne partnerke Zvezdana Slavnića međusobno optuživale za prenošenje polnih bolesti, a u jednom trenutku su se čak i fizički sporečkale.

Maja i Anđela - screenshot

Maja je najprije isprovocirala Anđelu pitanjem kako joj je sa Zvezdanom nakon nje:

– Kakav je osjećaj imati se*s poslije Maje? – pitala je Marinkovićeva svoju ljutu suparnicu.

Bijesna Anđela, kada je ovo čula, optužila ju je za prenošenje polnih bolesti:

– Nikakav! Evo iskreno da ti kažem idem poslije emisije kod ginekologa jer mislim da sam zaradila polnu bolest. Iskreno ti kažem! Čula sam da imaš tu polnu bolest, idem poslije emisije, bez šale. Baš sam rekla njemu (prim. aut. Zvezdanu) da se nešto dešava – kazala je Anđela koja je spomenula i Anu Korać:

– A radila si i zubiće, isto kao Ana Korać- pecnula je Đuričićeva Maju koja je poznata po tome da kopira popularnu starletu u svemu.

Ovo je Maju malo iznerviralo, pa se branila:

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

– Ma daj to je teška priča, nije istina. Možeš samo ti da dobiješ jer se vučeš tamo po sokacima- kazala je Maja – koju je Anđela potom počela da gura svojim poprsjem. Kako je gurkanje bilo žestoko, Zvezdan je ustao da pozove obezbjeđenje kako bi reagovalo i sprječilo incident između zadrugarki.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh