Film i TV

“ONA JE LJUBAV MOG ŽIVOTA! ŽELIM DA JE VJERIM!” Filip Car donio sudbonosnu odluku: Povjerio se njoj

“Ne znam da li sam ikad ovako volio.”

Aleksandra Nikolić i Filip Car - srbija danas

Filip Car je od fanova, dobio vjerenički prsten za Aleksandru Nikolić, ali ga je sakrio, piše Srbija danas.

Kako smo mogli da vidimo, dok je bio sam na Rajskom ostrvu, on je vidio prsten i sakrio ga je prije nego što je Aleksandra došla.

Sada se pojverio Jovani Tomić Matoroj, da bi volio da vjeri Aleksandru, ali da smatra da Zadruga nije pravo mjesto za to:

– Ne znam da li je ovo mjesto za to. Ona je ljubav mog života. Ne znam da li sam ikad ovako volio. Ipak, ja sam Aleksandru ovdje upoznao, prvi put prohodao sa njom. Ne znam da li je vrijeme da je vjerim. Možda da je zaprosim, ne znam. Mislio sam da je istetoviram, ali je to pralo. Moram dobro da razmislim o svemu – rekao je Car.

– Odluka je na tebi. Na mene uvijek možeš da računaš – istakla je Matora.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh