Film i TV

STIGAO VJERENIČKI PRSTEN U ZADRUGU! Filip Car pripremio najromatičniji događaj u rijalitiju ikada

Ovo smo svi čekali.

Filip Car - srbija danas

Ljubav između Aleksandre Nikolić i Filipa Cara cvijeta, uprkos tome što su je zasnovali na suzama Dejana Dragojevića i Aleksine majke. Oni su sinoć na Rajskom ostrvu proslavili petomjesečnicu veze, međutim, mnogima je promakao jedan detalj pred njihovo romantično druženje.

Naime, među poklonima koji su pristigli od njihove zajedničke podrške, našla se i poruka, kao i misteriozna, bijela kutija sa vjereničkim prstenom, što je Cara najpre ostavilo bez teksta, a zatim mu izmamilo osmijeh na lice.

– “Otvori ga kada si sam”. Au, brate, šta je ovo… (smijeh) Auuu – promrljao je Filip dok je otvarao kutiju., piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh