Film i TV

OVO JE JEDINA SVIJETLA TAČKA KOD ANĐELE ĐURIČIĆ – Dejan Dragojević otkrio: “Mogla je da bude još gora…”

“Svijesna je da je dotakla dno!”

Anđela Đuričić i Dejan Dragojević - srbija danas

Bivši rijaliti učesnik, Dejan Dragojević u studiju sa voditeljkom Dušicom Jakovljević komentarisao je ponašanje Anđele Đuričić.

– Anđela je svjesna da je dotakla dno, pristaje joj Zvezdan – počeo je on, pa nastavio:

– Bitno je da Anđela nije išla kod drugog muškarca, nije otišla dalje da se skrnavi, a mogla je da ode kod bilo koga i ne bi je niko odbio. Ostala je dosljedna, a koliko njih se prešeltalo. Ona je patila, pa se poslije pomisli. Mogla je da bude mnogo gora jer zna kako se prestavila u petici, a kako u šestici. Mislim da je nju tad svaka kuća željela – rekao je i dodao:

– Ona sad pokušava da ga privuče i ne da se toliko da se približi jer hoće opet da ode, ide po kući kao kobac, ko god da ga pogleda – govorio je Dejan, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh