Film i TV

NJEGOVA SMRT IZAZVALA GORKE SUZE U ZADRUZI – trese se od kajanja i žalosti: Doziva njegovo ime

Neka mu je laka crna zemlja.

Porodica Maje Marinković danas je zavijena u crno jer joj je deda preminuo u 83. godini života. Njen otac Radomir Marinković Taki otkrio je da je njegova kćerka bila jako vezana za dedu, te je zamolio da joj se tužna vijest saopšti uveče pred spavanje, što je Veliki šef naravno uvažio.

Nakon što joj je informacija prenesena, Maja se totalno skrhkana i uplakana vratila u Bijelu kuću, a zadruagri su joj pritrčali i počeli da je tješe, ali bezuspješno jer nije mogla da dođe sebi od tuge.

– Ja sam sa njim živjela. Bio je bolestan, e dede, deda – plakala je Maja, piše Srbija danas.

Detaljnije u nastavku teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh