Film i TV

DENIZ DEJM O KRVAVOM PIRU: Sve se dogodilo pored moje zgrade, prizori su bili jezivi

Bivša učesnica “Zadruge” Deniz Dejm kaže da ju je tragedija u osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” veoma potresla i da je još uvijek u šoku zbog svega što se dogodilo.

Deniz Dejm - screenshot

Bivša učesnica “Zadruge” Deniz Dejm kaže da ju je tragedija u osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” veoma potresla i da je još uvijek u šoku zbog svega što se dogodilo.

Cijelu Srbiju potresla je vijest o nezapamćenoj tragediji u osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” u Beogradu kada je Kosta K. (13) iz pištolja ubio devetoro ljudi.

Ovaj masakr uznemirio je i bivšu učesnicu “Zadruge”, Deniz Dejm koja se oglasila povodom ove tragedije.

– Željela bih da izrazim saučešće porodicama preminulih. Ovo je velika tragedija. U pitanju je devet života, strašno, još uvek sam u šoku – kaže Deniz.

 

Bivša zadrugarka kaže da je cijeli događaj veoma potresao i da ne može da dođe sebi.

– Sve se desilo pored moje zgrade. Prizori su bili jezivi, ne znam šta da kažem, ali stvarno. Još jednom, saučešće porodicama nastradalih, u mislima sam uz vas. Ostali, poštujte dane žalosti – kaže Dejm.

Vlada Srbije proglasila je trodnevnu žalost koja će trajati od petka do nedjelje.

Podsjećamo, u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” Kosta K. izvršio je masakr, tom prilikom je pronađeno čak 57 čaura, 6 metaka, 4 okvira od po još 18 metaka! Nakon masovnog ubistva, trinaestogodišnji dječak se mirno predao policiji uz komentar da je sve to uradio zato što je psihopata.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh