Film i TV

“NIJE MALA NAIVNA!” Anđela sačekala upaljenu kameru, pa pokazala SVE OBLINE milionskom auditorijumu

Kao od majke rođena!

Anđela Đuričić - screenshot

Anđela Đuričić, koja je u centar skandala došlo zbog veze sa 22 godine starijim i zauzetim Zvezdanom Slavnićem, ne prestaje da zaprepašćuje javnost svojim ponašanjem.

Sva svoja moralna načela, koja je isticala u prvi plan, pala su u vodu kada se upustila u vezu sa oženjeni muškarcem, a onda i pred milionima imala intimne odnose sa njim. Spisak onoga što joj narod zamjera, može se u nedogled nastaviti, ali zadrugarka sasvim sigurno zna kako da privuče pažnju.

Ona se sada pred kamerama skinula go.a. Ukratko, ona se presvlačila u radionici i u momentu kada je shvatila da je kamera snima bez ikakvog blama go.e grudi okrenula ka kameri.

– “Spremna je za Only Fans kad izađe iz Zadruge”, “Lažna svetica”, “To je ta moralna djevojka iz Crne Gore”, “Nije mala naivna” – su samo neki od komentara, piše Srbija danas.


Podsetimo, Zvezdan Slavnić je čak i ljubavnicu Anđelu Đuričić prevario u “Zadruzi” sa starletom Majom Marinković.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh