Film i TV

U ANĐELU ĐURIČIĆ JE UŠAO ĐAVO?! Prijatelj zadrugarku savjetuje da posjeti SVEŠTENIKA, pomenuo njene roditelje

Zadrugarkini čudni postupci navode ljude na ovakve zaključke!

Anđela Đuričić - srbija danas

Anđela Đuričić i Filip Car došli su ”Rehab”, a tom prilikom Đuričićeva je tražila savejt kako bi što prije prekinula tugovanje zbog Zvezdana Slavnića, piše Srbija danas.

Zadrugarka je u toku žurke popila nekoliko pića više i bilo joj je teško da kontroliše emocije.

– Što sad plačeš – upitao ju je Car.

– Idem ja sad da spavam – kazala je Anđela.

– Sad ideš da spavaš? Sad kad si popila svo moje pivo. Djevojko, ne radi se sve to ovako. Ti si se zaljubila, tvoji bungiši. Zabungišala si se ti – rekao je Car.

– Šta da radim ja? Nisam ja kriva, stvarno nisam. Došlo mi je, šta ću – rekla je Anđela.

– E, sad kad si mi popila svo pivo i vino nećeš plakati. Nemaš pravo na sve ovo. Ti si sve radila, ti si odabrala da ti bude teško. Pogotovu nemaš pravo da plačeš pred ljudima. Plače se na nekim drugim mjestima. Plačeš za nesrećnoj ljubavi, koja ti se nije obistinila – rekao je Car.

– Željela sam da ostanem na žurki – rekla je Anđela.

Detaljnije pogledajte OVDJE.

– Egzorcizam je tebi potreban. Mimas i Grujas su sa vas elita. Nema opravdaja, ti nisi na vrijeme mislila kako su ti roditelji – rekao je Car.

Egzorcizam (grčki exorkizein zaklinjati ili otklinjati, latinski exorcizare, zaklinjati) je religijski postupak istjerivanja đavola iz zaposjednute osobe.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh