Film i TV

Ana ne može da dođe sebi zbog Zvezdanovog ponašanja, Car opet ispljuvao Zvezdana! Čovjek ima katastrofalno ponašanje, ovo nije normalno!

Ana Ćurčić je razgovarala sa Filipom Carem ispred Bijele kuće. Naime, ona je otkrila koliko je povjerenja od strane Zvezdana Slavnića i Maje Marinoković.

Ana i Filip - screenshot

Meni je ovo olakšalo sve. On je mene ubio, to što je uradio Sa Anđelom, a sada mi radi sa Majom, on je jadan. Imam ja žal i emociju. – rekla je Ana, piše Pink.

Meni je ovo katastrofa sa njegove strane, ali me ništa više ne iznenađuje. Očekujem da će sa Valentinom završiti – govoorio je Car.

Ma da, razočarao me je, pa nije sa mnom bio tri dana – plakala je Ana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh