Film i TV

STIGLE JE SLOVENKINE SUZE! Car jutros htio da izbaci Aleks iz rehaba, ona spremna da se ODREKNE MAJKE zbog njega: Nemam gdje…

Zbog toga što je Filip Car komentarisao Maju Marinković u emisiji “Pretres nedjelje”, došlo je do haosa između njega i Aleksandre Nikolić, koja je izgorjela od ljubomore.

Aleks i Car - screenshot

Caru je prekipjelo, te je odlučio da istjera Aleks iz rehabilitacije.

– Stvari mi nećeš iznositi ti, nego ja! Neću da izađem odavde – govorila je Aleks.

– Sve je moje – rekao je Car.

– Ništa nije tvoje, klošarčino, lažovčino, džukelo lažljiva – dodala je Nikolićeva.

– Šta kreštiš? Sad ćeš vidjeti da smo završili, uzet ćeš svoje stvari i otići ćeš – urlao je Filip.

– Zašto lažeš, što izmišljaš sad ovo, jesi li normalan? ja tebe poštujem za sve! Meni treba muškarac koji će da me čuva, mazi i pazi – pravila je haos Aleks.

Haos se nastavio, iako je Car pokušao da spusti loptu.

– Samo zbog tebe ovdje. Ja da ovdje nemam tebe, ja bih bio propali slučaj – pričao je Car.

– Ja sam se promijenila zbog tebe. Rekao je da nije imao to nešto od tih žena… Mene moja majka ne zanima – nastavila je Aleks kroz suze.

– E takve stvari što si pričala za majku i za dečka sa kojim si bila 10 mjeseci si mi razj*.ala mozak – poručio je Filip.

– Ti kao ne znaš da je sanjam svaku noć, ionako sam budala. Ti znaš da ja nemam gdje, izbacuješ me i ubacuješ me kao kuče – kukala je Nikolićeva, piše Republika.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh