Film i TV

“SAŽALJIVA SAM, JER JE RASLA BEZ MAJKE!” Marija Kulić zaštitila Maju Marinković: Brani je samo zbog ovoga

“Maja radi mnogo pogrešne stvari, ali je sada kasno za to!”

Marija i Maja - screenshot

Tokom nominacija, Marija Kulić nahvalila je Zvezdana Slavnića, te ga uporedila sa svojim suprugom Sinišom KulićemE.

Ono što je mnoge šokiralo, je da je poslala u izolaciju Slavnića uz ijreči da ne može Maju Marinković da pošalje jer je slaba na djevojke koje su rasle bez majke.

– Što se tiče Maje, vidjelo se odavno da joj se sviđa Zvezdan. Ona ne mari da li ima djevojku ili ženu. Ona je pošla, a ja sam je gurnula i podržala jer je ovo za mene igra. Svako ko dođe ovdje da živi pravi život, za mene nije normalan. U toj igri sam htjela da vidim kako će da se ponaša Anđela u ulozi Ane Ćurčić i dokazala mi je da je tri puta gora od nje. Takođe mi je bilo da se Maja skloni iz prethodnog odnosa gdje su je ubacivali kao treću osobu, evo sada Maje više nema, pa me zanima i kakav će taj odnos biti.

– Ja mislim da Zvezdan treba da ostavi na miru ženu koju je ostavio. Ne vidim da ga provocira i da iznosi prljav veš iz njihovog odnosa! Zbog ovoga, šaljem Zvezdana u izolaciju, ja se saosjećam sa Majom jer sam posebno sažaljiva prema djevojkama koje su rasle bez majke. Maja radi mnogo pogrešne stvari, ali je sada kasno za to – rekla je Marija, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh