Film i TV

ŠTA JOJ SE DESILO? Fanovi iznenađeni tranformacijom Dalile Dragojević!

Svaki korak Dalile Dragojević vjerni gledaoci “Zadruge” i dalje prate sa posebnom pažnjom, iako ona više nije dio rijalitija, ona ne prestaje da intrigira javnost.

Dalila Dragojević - srbija danas

Osim toga starleta sama sa svojim pratiocima dijeli detalje iz svog života, a tako je bilo i ovog puta, piše Informer.rs.

Dalila Dragojević je ranije često bila na meti prozivki zbog svojih stajlinga i šminke, a ovog puta iznenadila je mnoge nikad elegantnijim izdanjima i pokazala prema mišljenju fanova da je počela da ima stila, te su svi primetili ogromnu razliku u oblačenju.

Bivša zadrugarka je prvo pozirala u elegantnom odjelu, sa bež štiklama, a onda je nakon par dana objavila sliku koja je takođe dobila veliki broj pohvala.

Dalila je pozirala u crnoj dekoltiranoj košulji, dok je dole imala satenske pantalone i vrtoglave štikle, a posebno je sve oduševila i Dalilina frizura na talase.

“Kakva transformacija”, “Ženo goriš”, “Prelijepa si , elegancija top”, “Prvi put pokazala da ima stila”, “Au, šta joj se desilo?”, “Prelijepa i otmjena” – bili su samo neki od komentara.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh