Film i TV

OTKRIVAMO, MENSUR ULAZI U ZADRUGU! Ajdarpašić će totalno raskrinkati Anđelu, slijedi joj pakao, ovo su svi detalji njegovog ugovora

Đuričićevoj neće biti dobro kada ga ugleda na vratima.

Mensur i Anđela - srbija danas

Anđela Đuričić našla se na stubu srama kada su je zadrugari optužili da je bila intimna sa Mensurom Ajdarpašićem.

Iako je histerijom pokušala da ućutka cimere, oni su bili odlučni u namjeri da je raskrinkaju, a Anđela je iz nemoći napustila emisiju tvrdeći da sa bivšim cimerom nikada nije bila prisna.

Međutim, do šok preokreta je došlo kada je Ajdarpašić priznao da je imao kratku ljetnju aferu sa Anđelom, a sada izvor za Alo! otkriva da će se Mensur ući u Zadrugu kao specijalni gost i raksrinkati Đuričićevu.

-Mensur je dobio ponudu da uđe kao specijalni gost u Zadrugu kako bi se suočio sa Anđelom i pokazao njeno pravo lice. Jako malo je ostalo do kraja rijalitija, a on bi trebalo da se zadrži samo nedjelju dana kako bi iznio istinu i ispričao šta se zapravo prošlog ljeta desilo u Crnoj Gori. Najviše ga nervira što se Anđela predstavlja kao smjerna djevojka, a svi znaju da je daleko od toga. I dalje razmišlja da li da prihvati ponudu, ali u pitanju je suma koja se ne odbija, tako da sam uvjeren da će na kraju pristati- rekao je za Alo! izvor blizak Ajdarpašiću.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh