Film i TV

NAGLO PREKINUTA EMISIJA ZBOG ANĐELE ĐURIČIĆ! Crnogorka besramno ucijenjivala produkciju!

Bezobrazluk!

U toku emisije “Pitanja gledalaca” voditelj Darko Tanasijević pročitao je pitanje koje je stiglo za Valentinu Stanković.

– Dokle ćeš više ići kao kuče za Zvezdanom i maziti ga dok Maja spava?

– Mazim ga i kad Maja ne spava, sedimo zajedno i pričamo o svemu – rekla je Valentina.

– Mazila si čovjeka dok spava, pa si mu mazila i stopala – rekao je Darko.

– Budila sam ga, on nije htio da ustane, pomazila sam ga i izašla iz sobe. Mazi i on mene, šalimo se i zezamo – rekla je Valentina.

Odjednom je Anđela Đuričić prekinula izlaganje, skinula bubicu sa Maje i pokušala da ucijeni produkciju odlukom da neće učestvovati u emisijama dok se Mensur ne oglasi i demantuje da je bio sa njom.

– Valentina je jedno dijete koje je poprilično razmaženo, ali ja je volim. Ima svoje momente, ja sam rekla Zvekiju da mi stvarno ne smeta. Ona muškarce koji su alfa mužjaci idealizuje i divi im se. Ispada malo jezivo, ali gotivim je – rekla je Maja, piše srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh