Film i TV

DOBILA INFORMACIJU OD PRODUKCIJE O RODITELJIMA! Anđela okrivila porodicu – ne nalazi opravdanje za njihovu odluku

Aleksandra pokušala da je utješi!

Anđela i njeni roditelji - srbija danas

Anđelu Đuričić slomilo je što joj porodica nije poslala čestitku za Uskrs. Ona je Zvezdanu Slavniću tokom jedne svađe rekla da su je se roditelji odrekli zbog veze sa njim.

Anđela je razgovarala sa Aleksandrom Nikolić o ovoj temi i zaključila je da nema razumijevanja za ovakav potez njenih roditelja.

– Nikada nije bila ovakva neka priča u rijalitiju – rekla je Aleksandra.

– Jedino što znam je da mi se za pet mjeseci cijeli život preokrenuo. Osjećam da se raspadam, svakim danom sve više i više – rekla je Anđela.

– Možeš tako da gledaš. Život ti se promijenio, nisi više ista osoba. Sama si birala neke stvari, niko te nije tjerao. Mislila si da je to nešto dobro za tebe, a na kraju se ispostavilo da nije. Misliš kraj svijeta je, niko nije tu za mene. Tako misliš i doživljavaš neke stvari jer smo ovdje zatvoreni – rekla je Aleksandra.

– Trenutno je tako. Znam da hoćeš da me utješiš, ali činjenično stanje je, kažem ti provjerenu informaciju, da moji roditelji niti imaju kontakt sa ovom kućom (Pinkom), niti uopšte mogu da ih dobiju. To je stvarno istina. Ljudi ne žele da imaju kontakt sa mnom. Prošle godine nikada nisu htjeli da daju izjave, ali su imali kontakt – rekla je Anđela.

– Da li možeš da shvatiš da ih je sramota? – pitala je Aleksandra Nikolić drugaricu Anđelu Đuričić, koja im se direktno obratila.

– I druga djeca su radila mnogo gore stvari… Ne mogu nijedno opravdanje da nađem da ne dobijem čestitku. Nema opravdanja – kazala je Anđela.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

– Sramota, znam da ih je još odavno sramota, ali ne mogu da shvatim. Nikako! – rekla je Anđela.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh