Film i TV

POTPUNI HAOS U ZADRUZI: Zadrugarka tvrdi da je Anđela bila sa ovim MUŠKARCEM, došlo do FIZIČKOG OBRAČUNA

Bure se ne smiruju u rijalitiju.

Anđela Đuričić - screenshot

Zorica Marković javno je rekla da je Anđela Đuričić bila sa Mensurom Ajdarpašićem, zbog čega je Đuričićeva burno reagovala, te joj je skinula naočare sa lica i razbila ih, a onda izašla iz “Bijele kuće”.

Lepi Mića ju je izveo napolje, a nakon što se malo smirila, Anđela se vratila u Bijelu kuću i nastavila da pravi haos.

– Zorice ovo je najmanje smiješno da ideš za ljudima i da govoriš za Mensura. Možeš prababa da joj budeš, smiješno je koliko je mrziš – govorio je Car.

– Velika prijateljica, majka velika, djevojke si omalovažava, najveća si nemajka na sveijtu. Tvoja djeca su kažnjena jer si im ti majka – uletjela je Anđela u Bijelu kuću i nastavila da pravi haos.

– J**ao te je Mesnur – nastavila je Zorica.

– Boli te što te Moka ne podržava, a mene podržava – kazala je Anđela.

Podsjetimo, Zvezdan Slavnić tokom noći unosio se bivšoj djevojci Anđeli Đuričić u lice zbog čega je u rijalitiju “Zadruga” reagovalo obezbjeđenje.

Naime, Anđela i Zvezdan su se posvađali zbog njegove prevare sa Majom Marinković, piše Espreso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh