Film i TV

ŠOK PREOKRET! Nakon prevare sa Majom, Zvezdan priznao Anđeli emocije: “Ovo me je stvarno rasturilo!”

Srušio joj snove kao kulu od karata!

Anđela i Zvezdan - srbija danas

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” jedno od pitanja je bilo upućeno Anđeli Đuričić.

– Čemu onolika drama i užas, niko ti nije dao garanciju da ćeš se udati. Čovjek sve vrijeme želi da se osjeti slobodno? – glasilo je pitanje.

– Mi smo prijje ulaska u vezu imali planove za budućnost, braku, deci, djevojčici i dva dječaka, tri psa, bungalovima. Mi smo u jednom trenutku bili nepažljivi. Bili smo jako ozbiljni dok Ana nije ušla i o tome se pričalo. Vjerovala sam da me nije ostavio jer sam nešto prolazno, jedino ako je lud čovjek. Možda ja nisam vidjela kako sam trebala neke stvari. Filip mi je tako objasnio neke situacije da Zvezdan više nije zainteresovan za vezu sa mnom, a ja sam slijepo gledala jer sam zaljubljen. Smatrala sam da sam trebala da se osvrnem na tu rečenicu da želi slobodu – rekla je Anđela.

– Je l’ si ti ta sloboda Majo? – pitala je Ivana

– Ja mogu da ga razumijem kao muškarca da poslije težine odnosa sa Anom stvarno treba slobodu. Niko neće kragnu i okove. Razumijem ga jer sam i ja u svojim odnosima ispustila dušu i ne razmišljam u emotivnom smjeru – rekla je Maja.

– Slažem se sa Anđelom i to nije bila priča, ja sam tako osjećao i tako maštario sa njom. Ne mogu da osporim jer nije bila laž i balava priča. Poslije Aninog dolaska mi je veza bila previše, jedva sam se držao. Ja još uvijek imam emociju prema Anđeli i stvarno me je ovo sve rasturilo. Ne kažem da sam, iz sažaljenja. Djelovala mi je da je ozbiljnija i starija, a poslije sam zaključio da je živejla pod staklenim zvonom i da je mlađa od 24 godine. Da nije došla Ana mislim da bi se puno tih stvari ostvarilo – rekao je Zvezdan, piše Srbija danas.

Detaljnije pogedajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh