Film i TV

ŠOK POTEZ PRODUKCIJE – BRUTALNO PONIZILI ZADRUGARE! Razlog stanje u Beloj kući, za sve okrivljena Ana Ćurčić

Neočekivana situacija na velelepnom imanju.

Gordana Goca Džehverović stigla je u Belu kuću kao i svakog utorka da proveri higijensko stanje.

Članica produkcije okupila je zadrugare za crnim stolom i krenula da deli zadatke.

Goca je rešila da ih žestoko ponizi zbog nehigijene u kući, a neki ukućani pokušali su da za to okrive Anu Ćurčić.Koliko puta si oribala kupatilo? – pitala je Goca

– Od četiri do šest – rekla je Milica.

– Ja sam tri, ali sam kuhinju šest – rekla je Slađa.

– Aleksandra je najviše čistila – rekla je Milica, a Momčilovićeva je to potvrdila i odbila da radi to više. Ja sam možda jednom – rekla je Maja, a zadrugari su se smejali.

– Ja ću da odgovorim kao što odgovaraju zvezde. Ovde sam da se šminkam i doterujem, a ne da čistim za drugima – rekla je Valentina.

– Ja sam sve samo kupatilo nisam jer sam gadljiva – rekla je Palčica.

– Ana Ćurčić nikad nije čistila, tri meseca čistim za njom – rekao je Ove nedelje sam samo ja čistio, da ti kažem ja Goco. Od početka smo čistili Matora, Ivan Marinković i ja – vikao je Neca.

– Ja nemam potrebu da ponavljam koliko puta sam čistila jer sam toliko puta očistila celu kuću – rekla je Anđela.

– Ja čistim stalno. Je l’ se to Jovana smeje – rekla je Anita.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh