Film i TV

“PRAVI MI PROBLEM!” Aleks bijesna, javno zagrmjela na majku Slovenku! Ovo joj posebno zamjerila!

Sve je objasnila!

Aleksandra i Slovenka - srbija danas

Rijaliti učesnici, Filip Car i Aleksandra Nikolić sinoć su pričali o čestitki njene majke, koja joj je žestoko zasmetala.

– Ona je čestitkom dala za pravo da komentarišu, kanali me – rekla je Aleks.

– Ona bi za mene ispala gospođa da je napisala da sam loš za tebe pa da ja moram da dokažem da nisam, znam ja šta je na meni činiti za moju djevojku, ja nju moram da štitim i brinem o njoj – rekao je Car.

– Ona meni nesvjesno stvara problem, a ona to ne kapira – rekla je Aleks.

– Moja baba je brutalna ljudina, ona je brat, ja od srama nisam bio kod nje prošle godine – govorio je Car, a ispod videa su se nizali komentari, piše Srbija danas.

“Baš je dobro plaćen za bajke koje je noćas ispričao”, “Žive na deponiji! Rehab nikada prljaviji!”, “Au, gdje spavaju!”, “Bože sačuvaj”, “Da, Slovenka se bavi pričama rekla-kazala!”, bili su samo neki od komentara, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh