Film i TV

ZVEZDAN OPLEO PO ANĐELINIM RODITELJIMA: “Sram vas bilo, ovo je jako ružno!” Đuričićeva se guši u suzama

Zadrugarka ne može da dođe sebi od plača!

Anđela i Zvezdan - Novi

Produkcija je riješila da danas obraduje zadrugare i da im unese u Bijelu kuću poklone i čestitke koje su dobili od porodice.

Većina zadrugara je dobila čestitke od svojih najmilijih, ali voditelj, Darko Tanasijević, morao je da sopšti Anđeli Đuričić da joj porodica ništa nije poslala.

– Ni meni za moje dijete ja ne bih bio pravi izbor, ali mislim da je jako ružno ovo što ste uradili. Nju ne krivim, krivim sebe za sve što se dešava ovom djetetu i nije zaslužila da ovo radite. Vi ste razlog za ovo što ste je pustili da uđe i uradi. Ako ste ovo dozvolili, da ovdje pronađe prijateljstvo, drugove i momka, vaša je greška. Stvarno me ne zanimate u apsolutno nijednom trenutku, a ovo je vaša kćerka koja je kad se dešavalo šta se dešavalo povukla vašu porodicu. Sram vas bilo, a ja ću biti uz nju i dalje – rekao je Zvezdan, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh