Film i TV

Ana htjela da napadne Anđelu – spazila da je kamera snima, pa uradila ovo?! Đuričićeva u nevjerici!

Sudar bivše žene i ljubavnice!

Ana i Anđela - srbija danas

Dok su rijaliti učesnice Anđela Đuričić i Aleksandra Nikolić u garderoberu birale šta će da obuku sutra za praznični ručak, pojavila se i bivša nevjenčana supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić.

Tada se u garderoberu desila jako neprijatna situacija.

Ana je neko vijreme provela u istoj prostoji sa njih dvije, a kad je izlazila prošla je toliko blizu Anđele, da su fanovi to okarakterisali kao da je htjela da je napadne, pa odustala jer ih je kamera snimala.

Anđela na to nije ostala imuna, pa je iskolačila oči i složila facu, ali to Ćurčićeva nije vidjela, a ispod ovog videa počeli su da pljušte komentari na njihov račun.

“Mora da se suzdrži, kamera je tu”, “Zlo ne spava”, “Ana pokušala da izazove reakciju”, “Ova krenula da je zakači ramenom”, “Presmiješno”, bili su samo neki od komentara, piše Srbija Danas.

Detaljnije pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh