Film i TV

IZBACIO JE IZ IZOLACIJE! Zvezdan otjerao Anđelu, servirao joj novu porciju poniženja – njen postupak ga izludio

Jednim potezom uspela da ga iznervira!

Anđela i Zvezdan - srbija danas

Zvezdan Slavnić izabran je za potrčka i ovu nedjelju provodi u izolaciji sa Majom Marinković. Njegova devojka, Anđela Đuričić, iznervirala se zbog ove odluke ovonedjeljnog vođe jer se zabrinula da će doći do zbližavanja između Zvezdana i Maje.

Noćas nakon emisije “Gledanje snimaka” Zvezdan je pozvao Anđelu u izolaciju kako bi se pozdravili pred spavanje i jedno drugom poželjeli laku noć. U jednom momentu je Zvezdan Anđelu proglasio svojom ženom, što je njoj izmamilo osmijeh na licu.

Međutim, njihova sreća nije dugo trajala. Anđela je nogom gurnula dušek na kom Zvezdan spava, što je njega iznerviralo, pa ju je odmah istjerao iz izolacije.

– Okreni se i putuj – rekao je Zvezdan.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

– Šta sam uradila? Mislila sam da ti odgovara da spavaš do zida kao svi normalni ljudi – pričala je Anđela.

– Sve što sad budeš uradila pravit ćeš mi veću nervozu – pričao je Zvezdan.

– Okej, samo nemoj da budeš ljut na mene – ponavljala je ona.

– Ne možeš da se ponašaš ovako, sedim ovde i riječ nisam rekao. D**aš me pred spavanje, činiš me ljutim za budalaštine – besneo je Slavnić.

– Nemoj nikad da ideš ljut na mene pred spavanje – govorila je Anđela.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh