Film i TV

GORI CRNI STO, ANA ŽESTOKO OSUĐENA: Totalno URNISANA! Anđela je ispala džek, a Ćurčićeva kukavica!

Ovome se nije nadala!

Ana i Anđela - srbija danas

Tokom emisije “Gledanje snimaka” voditeljka Ivana Šopić pozvala je Maju Marinković kako bi komentarisala snimak u kojem Ana Ćurčić pravi problem jer neće da bude na istoj slici sa Anđelom Đuričić.

– Nije isto kad imamo ovdje svađe i rasprave njoj se nešto životno dogodilo i mogu da je razumijem. Anđela kad kaže da se ne bi nasamo slikala, onda ne treba nikako. Ja bih se sa svima slikama, jer sam profesionalac. Ja Anu razumijem jer se njoj nije desila rijaliti priča, nego životna situacija. Ana je ispoštovala i slikala se sa Aleksandrom i sa mnom – govorila je Maja.

– Mislim da je njen stav na mjestu, ja se ni za šta na svijetu ne bih slikala – dodala je Zorica.

– Nije ugodno, ja se slažem. Ja sam odmah rekao da ne bih ni ja, može da se kaže da je ispod časti, on je nju prevario i vidio je sve. Ako kaže da je ispod časti, pa ispod časti je i da uđe. Ima mnogo stvari koje nisu jasne. Ništa se ne bi desilo da je ispoštovala – komentarisao je Mikica.

– Može da bude neprijatno, ali ispod časti nije. Ona osjeća da je ispod časti, to je njen problem – rekao je Ivan.

– Meni bi bilo ispod časti da sam Miljana i Marija, da se slikam sa njim. Što bih kad nije dao trenutak za dijete? Slikam se sa njim, on tu glumi oca. Nemaš osjećaja, pričaš o životnim temama, a kad gledamo ovo nije normalno da se slika sa ženom koja je uticala sa srozavanje njenog braka a i života – komentarisao je Neca.

– Šta je sve izgovorila za mene – rekla je Ana, piše .

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh