Film i TV

ZGROZIĆE VAS ŠTA RADI SA PATIKAMA: Anđeli se dopada MIRIS Zvekijevih NOŠENIH ČARAPA, on se izuo pa BACIO NA NJU…

U jednom trenutku su ga obuzele neke čudne emocije koje su ga nagnale da izuje i baci patike preko drugih zadrugara.

Žurka u kući je bila vrlo zanimljiva. Kamera je sve vrijeme pratila Zvezdana Slavnica koji je sjedio na podijumu kao na tronu, i Anđelu koja se oko njega uvijala, prenosi Espreso.

U jednom trenutku su ga obuzele neke čudne emocije koje su ga nagnale da izuje i baci patike preko drugih zadrugara.

Anđela Đuričić je pritrčala i pokupila patike svog emotivnog partnera i oduševljeno tapšala njima, a zatim ih stavila na svoje uši i uvijajući se, zaigrala sa njima.

Vidjevši da uživa u mirisu njegovih patike, Zvezdan je učinio i taj plezir svojoj djevojci, izuo i čarape a zatim ih bacio na nju. Ona ih je ponosno podigla u vazduh i zamahala.

Sve vrijeme je kraj njih đuskala i Ana Spasojević u veoma provokativnom izdanju.

Ana je utrošila dosta truda u svoj izgled i zablistala u punom sjaju. Zadrugarka je imala proziran crni kombinezon, i sve vrijeme joj se vidjela izvajana g..a, što je jako bockalo vidno polje mlade Anđele.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh