Film i TV

MONSTRUOZNE PRIJETNJE U ZADRUZI, OBEZBJEĐENJE IH OPKOLILO: Čeka se HITNA riječ VELIKOG ŠEFA

Filip pobijesnio, pobecao mu svu posteljinu.

Bilal i Filip - screenshot

Filip Car i Bilal Brajlović su nakon žestokog sukoba i nokautiranja za crnim stolom nastavili svoj žučnu raspravu do ranih jutatarnjih časova.

Obojica su nastavili da čašćavaju jedno drugo bljuvotinama, u kojima je Car prednjačio, da bi Sarajlija u jednom momentu izrekao da će od cimera napraviti ćevape.

– Ja ti ne bih bio u koži, znaš šta ću ti tek raditi. Ja ne znam što ti ne ideš spavati. Ti si moja interesna sfera. Ti ovdje izlaziš i pričaš o nekoj porodici, napiću ti se krvi… Što ne ideš spe*.o spavati, idi sa tom frulicom. Je**ću ti cijelu familiju, je l’ ti znaš gde si? Dok mi se ne izviniš, ja neću stati – vikao je Car bez prestanka.

– Od mene to nećeš čuti. Sve sam tvoje izje**o – kazao je Bilal.

– Ono što ja škartiram, ti možeš da loviš. Sad će te svaki dan biti ovde sa mnom. Vidjet ćeš kako ćeš da cijučeš ovdje, samo tako ćeš cijukati. Tvoja mama će mi pu***i ku*ac, ona će da sprema ćepave, a ja ću da je je**m – nastavio je Car sa uvredama.

– Koliko ti imaš kila? Mogao bi moj stari da ubaci i krmetinu u ćevabdžinicu. Koliko je u ćevapima… Ako je “desetka” 400 grama, a ti imaš 125 kila… Biće dosta – upitao je Bilal.

– Imam da te j***m samo tako, ti si latentni pe*er. Ulazio si Bori u krevet, govorili su ti da si zaljubljen u njega – kazao je Car.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh