Film i TV

JAVNOST POTRESENA, OVO JE PRAVA POZADINA PRIČE: Prvo oglašavanje majke Ksenije Pajčin nakon 13 godina

Fotografija koja je mnog potresla i izazvala lavinu emocija!

Ksenija Pajčin - Story.rs

Svirepo ubistvo pjevačice Ksenije Pajčin, koju je tadašanji dečko Filip Kapisoda usmrtio 16. marta 2010. godine, i dalje boli i njenu porodicu i prijatelje.

Ksenijina majka Ljubica nikada nije željela da govori za medije.

Međutim, ovih dana je pjevačicina majka otvorila porodični album i dala da se objavi jedna fotografija njene kćerke iz djetinjstva.

– Jedna fotografija iz privatne arhive, koju su sa nama podijelili Ksenijina mama Ljubica i ujak Nikola – piše u opisu fotografije koja je objavljena javno.

Podsjetimo, pjevačica Ksenija Pajčin i njen dečko maneken Filip Kapisoda nađeni su mrtvi, 16. marta 2010. godine u stanu u kome je ona živjela sa majkom, u Nikšićkoj ulici broj 6 u beogradskom naselju Voždovac.

Aktuelni učesnik rijalitija Zvezdan Slavnić je ispričao da je Ksenija bila njegova najveća ljubav.

– Ksenija mi je bila najveća momačka ljubav. Bili smo zajedno godinu i po dana, a zatim smo se razvlačili još šest mjeseci. Ona je tada imala 16, a ja 17 godina – započinje priču Slavnić i dodaje da pokojnu muzičku zvijezdu nikad nije prebolio.

– Bila je posebna žena, puna energije. Nije mi bila samo ljubav, već i drug. Zajedno smo se šalili, zezali. Ma, o njoj mogu da kažem sve najljepše – rekao je zadrugar koji tvrdi da je u sadašnjoj djevojci, Anđeli Đuričić vidio lik pokojne Ksene, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh