Film i TV

MILJANA ĆE BITI DISKVALIFIKOVANA? Tuča tokom emisije – Skočila joj na GLAVU, zadrugarka VRIŠTALA OD BOLOVA

Neviđeni lom!

Sinoć tokom emisije “Pitanja novinara”, Anđela Đuričić napala je Miljanu Popović jer uništava stavri Valentine Stanković.

– Ne iživljavaj se na detetu od 18 godina – vikala je Ne iživljavam se – rekla je Popovićeva.

– Ovo je iživljavanje, ne možeš. Cepaš joj stvari. Ne može to da radiš – vikala je Anđela, dok je Valentina plakala pored nje.

Potom je nastao haos kada je Miljana kasnije tokom večeri nasrnula na Valentinu:Šta god da je uradila, ovo ne sme da radi. Ovo je dete! Stoka ljudska – urlala je Anđela po spavaćoj sobi, dok su zadrugari tešili uplakanu Valentinu.

Zadruga 6 – Miljana Popović nasrnula na Valentinu, spavaća soba na nogama – 04.03.2023. pic.twitter.com/nlfcwBaGEd

— Zadruga Official (@ZadrugaOfficial) March 4, 2023

Miljana se zaletela i nabila je na pod čupajući joj kosu.

Valentina je vrištala da je puste, a zadrugari su potrčali da razdvoje zadrugarke.

Kako je Miljana čupala Valentinu, Veliki šef doneo je odluku da kazni glumicu šestomesečnim honorarem.Miljana se zaletela i nabila je na pod čupajući joj kosu.

Valentina je vrištala da je puste, a zadrugari su potrčali da razdvoje zadrugarke.

Kako je Miljana čupala Valentinu, Veliki šef doneo je odluku da kazni glumicu šestomesečnim honorarem.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh