Film i TV

PRODUKCIJA SADA MORA HITNO DA REAGUJE: Prijetio BOMBOM, halo POLICIJA – diskvalifikacija slijedi ODMAH

Zadruga 6 - espreso.rs

Marko Petrušević Petrući i Anastasija Stanojević Palčica otpočeli su vezu u aktuelnoj sezoni rijalitija, a nakon žučne rasprave Petrući je počeo da bijesni i prijeti članovima produkcije.

Marko im je javno prijetio a poznato je da je ovakvo ponašanje strogo kažnjivo.

– Ako mi ne otvore vrata da izađem, ići ću im svima na vrata. Javno im prijetim, j*baću im mamu svima koji su me poslali ovdje. Zna se kome prijetim. Ako mi ne otvore vrata, j*baću im mater, ići ću im na vrata ponaosob, us*ravaću im se u život. Javno im prijetim, neka mi otvore vrata. Neću da trpim ovo malo g*vno. Vrata i napolje. Ako me ne puste, ovo će se završiti… Saznat ću gdje žive, već znam za pola ljudi gdje žive. Svakom ponaosob, j*baću im mater. Javno im prijetim. Neka me strpaju u zatvor. Lakše ću izdržati nego sa ovim malim g*vnetom još četiri mjeseca. Neka mi odmah otvore vrata – rekao je Petrući, a zatim dodao:

– Javno prijetim ovim smradovima. Neka mi otvore vrata da im ne bih bacio bombu. Nisam ja Filip Car, nisam Miljana Kulić. Ja sam običan čovjek, ali j*baću im mater – rekao je Marko, piše Espreso.

Kakav će ishod biti i da li će Marko biti diskvalfikovan iz daljeg takmičenja, ostaje nam da vidimo.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh