Film i TV

Milica ponudila Bilalu da budu u OTVORENOJ VEZI, on je odbio! Nikad nisam ni htio biti s tobom!

Šarmen Soraja Leoni Altman pokušavala je da riješi probleme Milica Veselinović i Bilala Brajlovića koji su nastali jer je obukla duks podrške koju je dobila sa Markom Markovićem.

Milica i Bilal - screenshot

Šta bi ti uradila da je on jeo tortu od podrške? On čokoladicu nije uzeo, ne jedi g*vna. Kad on pogriješi nap*šavam ga zbog tebe. Volim vas oboje – govorila je Šarmen.

On je sjeo pored Maje, dala mu je čokoladicu i smiješka se sa njom. On je mogao da sjedne pored mene. Ja ne tražim vezu, samo da budeš sa mnom – pričala je Milica.

Neću – rekao je Bilal.

To si trebao ranije da kažeš – dodala je Milica.

Kad sam rekao da hoću? – pitao je Brajlović, piše e-turneja.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh