Film i TV

“OSLOBODILA SE NASILNIKA, ali ne djeluje srećno zbog toga!” Pljuvačina po Ani! Zadrugari na Zvezdanovoj strani?

Ne vjeruju joj?

Anđela, Zvezdan i Ana - screenshot

Zadrugar Lazar Čolić Zola posetio je Šiša bar kako bi porazgovarao o akturlnostima u Bijeloj kući, pa je tom prilikom prokomentarisao i odnos Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić.

– Ima tu nekih nelogičnih stvari, mnoge stvari opravdamo kad je ljubav u pitanju, pa možemo i tih 15 godina. Žena bi možda trebala i da slavi što se ovako desilo jer se po njenim riječima riješila nasilnika, kockara i parazira, a opet ne vidimo da je sretna zbog svega ovoga. – rekao je Zola, pa dodao:

– Ovo sve je baš zbog toga zanimljivo jer se do kraja sve iskristališe i čije riječi su bile 100% istinite – komentarisao je Zola.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh