Film i TV

NE VJERUJE U ANINU ISPOVIJEST: Svi šokirani Zvezdanovim MONSTRUOZNOSTIMA, osim Anđele – Evo šta je uradila!

Zajedno su se izolovali.

Ana, Anđela i Zvezdan - srbija danas

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić ponovo su samoinicijativno napustili emisiju “Gledanje snimaka” i za vrijeme iste boravili u spavaćoj sobi.

Anđela je na sve načine pokušavala da oraspoloži svog dragog, nakon što je njegova bivša nevjenčana supruga Ana Ćurčić iznijela najmonstruoznije detalje iz njihovog odnosa, i tom prilikom otkrila da ju je Zvezdan tukao i maltretirao, a da čak nije štedio ni njenu djecu!

Izgleda da Anđela nije povjerovala u Aninu ispovijest, a nakon što su se mazili i razmjenjivali nježnosti usred emisije, Slavnić je svojoj djevojci nešto šaputao na uho.

Podsjetimo, Ana Ćurčić je odlučila da otkrije sve o Zvezdanu i kroz kakav je pakao od života prošla. Ispričala je kako ju je tukao, maltretirao djecu, da je dok se kockao izgubila sve, pa i krov nad glavom.

Cijela njena priča nimalo nije pogodila Zvedanovu ljubavnicu Anđelu, koja je zaljubljena u Slavnića i slijepo mu vjeruje, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh