Film i TV

“ANA, LOŠE TI JE! SMIRI SE!” Ćurčićeva pred NERVNIM SLOMOM! Zorica pokušavala da je dozove “Ne brzaj!”

Posavjetovala ju je!

Ana i Zorica - srbija danas

Zorica Marković odvela je Anu Ćurčić od Kulića, nakon njene odluke da spava kod njih u apartmanu kako bi se zaštitila od Zvezdana Slavnića, te ju je tom prilikom upozorila na sve koji joj se sada nalaze u nevolji.

– Loše ti je Ana, smiri se, ne donosi prebrze odluke. Sada su svi osjećajni, usr**i su se od osude naroda. Oni su sada svi dobročinitelji. Slušaj me dobro, tebi je teško, spavaću na podu nije mi problem. Ti si mirna, šta ćeš ti u apartmanu kod Kulića koje su te pljuvale do juče?! Sada su shvatile da su usr**e ku**c – rekla je Zorica.

– Ja sam sada samo da se ušuškam – rekla je Ana.

– Ana Spasojević je došla, koja je do juče bila poštar, pu je**m ti mater u pi**u, dvolične pi**e! – bjesnila je Zorica, piše Srbija Danas.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh