Film i TV

DONIJELI ZVANIČNU ODLUKU, tiče se njihove ljubavi – Aleksandra i Car odlučili da STAVE TAČKU! “Ne želim da…”

Okreću nov list.

Aleksandra Nikolić i Filip Car - srbija danas

Za vrijeme emisije “Pitanja gledalaca” voditelj Darko Tanasijević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Aleksandru Nikolić i Filipa Cara.

Njih dvoje su javno otkrili kako su donijeli odluku da više ne priređuju ljubomorne scene u Bijeloj kući jer su shvatili da im to ne priliči.

– Svima ste dokazali koliko se zapravo volite, ali da li mislite da onakvi divljački izlivi ljubomore ne treba da se ponove, nego divna veza da se nastavi u tom toku, a ne da se dušmani naslađuju – glasilo je pitanje.

– Slažem se – rekao je Car.

– Ja sam rekla da je normalno imati dozu ljubomore, a onakvo ponašanje nam ne priliči. Ne želim da onakve stvari gledaju moju i njegovi kod kuće. Trudit ćemo se da više ne dolazi do takvih situacija – dodala je Aleks, piše Srbija danas.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh