Film i TV

PREKID PROGRAMA! Miljana Kulić urlala i NASRTALA na zadrugara zbog OVOGA – Potez okarakterisan kao SRAMAN

Kad je ona u pitanju, sve bukti!

Nakon što je pristigao poklon od fanova na adresu Bele kuće, a koji je namenjen Miljani Kulić i Lazaru Čoliću Zoli, Branislav Radonić Brendon se usudio da umesto Miksi pročita poruku koja je za njih napisana.

To je Miljanu izbacilo iz takta te je nasrnula na cimera u svom stilu, a zadrugari su morali da ulete i hitno reaguju.Kako scene nasilja nisu dozvoljene u dnevnom terminu program je odmah prekinut.

Ipak, mnogi su ostali šokirani okrutnim scenama i to zbog sitnice.

– Ko ti je rekao da možeš da otvaraš? Pogledaj šta radiš – besnela je Miljana nakon što je Brendon hteo da ukrade voćku.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh