Film i TV

PRODUKCIJA NAJAVILA HITAN SASTANAK! Zbog prizora zatečenog u kući VANREDNO STANJE, Aleksandra na STUBU SRAMA!

Higijena na velelepnom imanju u poslednje vreme zabrinjava i gledaoce i produkciju…

Goca Džehverović već duže vreme je član produkcije “Zadruge” i svakog utorka obilazi Belu kuću kako bi “zavela red”.

Čim je stigla na velepeno imanje, ona se pozdravila sa novim vođom Mikicom Bojanićem i nakon toga sa njim krenula u obilazak imanja.Ona je odmah sa vrata zapenila jer je videla da je sve u haosu, od prizora joj je pozlilo.

– Njoj si trebao veliki budžet – rekla je Džehva za Šarmen.

– Jesam, zeznuo sam se, a vredna je kao niko. – rekao je Mikica.Goca je nakon toga nastavila obilazak imanja, te je postrojila zadrugare zbog haos u kući. Ivan Marinković joj je otkrio da Valentina Stanković pravi najveći haos na imanju.

– Goco, dvorište nam je katastrofa – rekao je Mikica..

– Jeste, morate da sredite – rekla je Goca.Džehva je nakon toga očitala lekciju Aleksandri Nikolić zbog rehabilitacije, a onda najavila hitan sastanak u Beloj kući.

Kako je izgledala ova scena pogledajte u narednom videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh