Film i TV

Porodila se Soraja, dječak dobio neobično ime

Ona je na svijet donijela zdravog dječaka kojem su roditelji dali ime Kan.

Soraja Vučelić - Kurir.rs

Soraja Vučelić se porodila ekskluzivno saznaje Kurir.

Ona je na svijet donijela zdravog dječaka kojem su roditelji dali ime Kan. Porođaj je protekao u najboljem redu, a nasljednik je od ljekara dobio najviše ocjene. Novopečena mama se osjeća odlično, a samo mali broj njoj bliskih ljudi zna da je njeno prvo dijete stiglo na svijet.

– Soraja je presrećna! Postala je mama i sada je cijeli njen svijet podređen novoj ulozi roditelja. Opčinjena je svojom bebom. Ne ispušta sina iz naručja. Zavoljela ga je od prvog trenutka kada ga je ugledala – priča izvor blizak Vučelićevoj.

Kako dalje prenosi Kurir, Sara se porodila u bolnici u Švajcarskoj, ali će porodično živjeti u Rusiji.

– U Cirihu je vodila trudnoću kod svog izabranog ljekara, ali će uskoro da odlete za Moskvu gdje će i da žive. Bebi stiže Ruski pasoš i tamo će biti njihova baza. Ona je ugasila društvene mreže i okreće novi životni list – završava izvor, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh