Film i TV

“AUTO NA AMERIČKE TABLE” Car razvezao jezik, otkrio SVE o SUSRETU sa Anđelom napolju – Htjela je da sakrije!

Krenulo je raskrinkavanje.

Anđela Đuričić - screenshot

Opšti haos dogodio se noćas tokom emisije “Pitanja gledalaca” kada je Filip Car otkrio da je bio na žurkama sa Anđelom Đuričić nakon završene pete sezone Zadruge, a ozbiljna polemika se povela i oko automobila koji je ona vozila, a koji je na američke tablice.

– Mala je vjeruj mi… Mala je namazana. Vozio se ja u tom autu, ona me vozila iz izlaska. Nije džip, običan mercedes, ali na američke table. Ja je pitam: “Čiji ti je to auto?”, ona ćuti. Ja je ponovo pitam, ona okrene temu, kaže neće o tome, spominje tatu – pričao je Car.

Podsjećanja radi, Filip je tokom jučerašnjeg dana pobjesnio i počeo da iznosi informacije iz spoljnog svijeta i da otkriva detalje iz Anđelinog života.

– Ona će sa mnom tako, ja joj za sve ćutim, ali ako ja kažem kako jeste. Na kraju ću im reći svima sve. Planiraju sedmicu, a ovamo se je*ala za pare. Kur*etina od 24 godine, kao postala ku*va odjednom, okrenula se i pala na ku*ac, ne bila je ku*vetina. Pitaću je ja da li se je*ala za pare, čiji je auto vozila, jurila nas da je promovišemo, sve se zna bre, a ja kada progovorim… – govorio je Car, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh