Film i TV

Anđela jednim postupkom IZVRIJEĐALA CIJELI ŽENSKI ROD: Besramni potez zadrugarke – Ovo je prešlo SVE GRANICE

Svi ostali u potpunom šoku

Zadrugarka, Anđela Đuričić, našla se na stubu srama kada je u rijalitiju započela ljubavnu romansu sa 22 godine starijim Zvezdanom Slavnićem, koji je u tom momentu imao nevenčanu suprugu, Anu Ćurčić, koja ga je čekala napolju.

Njen postupak naišao je na još veću osudu zbog činjenice da je u prošloj sezoni “Zadruge” oštro kritikovala sve učesnice koje su imale se**ualne odnose pred kamerama rijalitija, da bi po mišljenju mnogih, ona sama sada pokazala mnogo gore ponašanje. Crnogorka je oduvek bila poznata po oštrom jeziku, a najčešće je ulazila u sukobe sa ženama, kojima je zamerala mnoge stvari. Ako je suditi po njenim objavama na društvenim mrežama, Anđela je izgleda oduvek imala problem sa ženskim rodom. Zadrugarka je 2012. godine objavila vrlo skandaloznu objavu na kojoj piše ” Odbij k**vo”. Nije poznato kome je ovo namenila, ali zasigurno je da joj ne priliči, s obzirom na to da je tada imala samo 14 godina.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh