Film i TV

TRIJUMF LJUBAVI? Prevara izbrisana gumicom! Nikad emotivnija scena Ane i Zvezdana – VOLIM TE!

Zvezdan Slavnić tješio je uplakanu Anu Ćurčić koja je ubeđena da joj se svijet srušio, pa ju je razuvjeravao do te zamisli u uvjeravao da će biti tu ako odluči da se pomire.

Zvezdan i Ana - screenshot

– Nisam namerno to uradio. Ja treba da vagam da li ćeš ti ovdje da uradiš nešto, drugi dan se tu sa nekim guraš – rekao je Zvezdan.

– Nisam mala, kulturu imam – rekla je Ana.

– Je*em ti život. Zagrli me – rekao je Zvezdan.

– Teško će mi biti, mnogo – rekla je Ana.

– Ako me zagrliš će ti biti teško? Dođi ‘aj da te zagrlim, a ne ti mene. Mnogo mi je žao, stvarno mi je mnogo žao, znaš da mi je mnogo žao. Krivo mi je za sve, zar misliš da ja tebe mogu da zaboravim – rekao je Zvezdan.

– Srušio si mi život – rekla je Ana.

– Što pričaš tako, evo tu sam. Tu sam u svakom trenutku, šta god odlučiš – rekao je Zvezdan.

– Srušio mi se u emotivnom smislu – rekla je Ana.

– Samo ako tako odlučiš. Možda izgleda kao da ti se srušio, ali nije, znaj da sam tu. Imaćeš me uviek, a možda budeš imala nekoga ko će te poštovati više nego ja. Mnogo bih bio srećan da budeš srećna sa nekim, nego nesrećna sa mnom – rekao je Zvezdan.

– To ću i uraditi. teško mi je da zamislim da sam nečija – rekla je Ana.

– Ne volim te manje jer sam pogriješio – rekao je Zvezdan, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh