Film i TV

GLEDAOCI U ŠOKU! JANJUŠ PROMIJENIO ŽIVOT IZ KORIJENA! “JE L’ MOGUĆE DA MOJE OČI OVO GLEDAJU?!”

Zadrugar Marko Janjušević Janjuš rešio je da, kako je sam istakao, “okrene novi list”.

Janjuš - Novi

Naime, Marko je doneo odluku da se okane svih poroka, a da se, umesto toga, posveti vežbanju kako bi vratio nekadašnju formu.

– Prestao sam da kockam, prestajem da pušim i počinjem da treniram. Ima li šta bolje? Presekao sam sve poroke – ispričao je Janjušević zadrugarima, dodajući da su začeci ove promene životnih navika nastali još dok je bio daleko od imanja u Šimanovcima.

Osim poroka i nezdravih životnih navika, Janjuš je rešio da stavi tačku i na turbulentan ljubavni život.

– Imam pet devojaka, sa jednom sam baš ozbiljno. Krofnica mi je najozbiljnija, živi preko i svaka me poštuje. “Šta se desi u rijalitiju, ostaje u rijalitiju”, tako je rekla – ispričao je u svom maniru nekadašnji košarkaš.

“Ja nikad sa njim ne znam da li je ozbiljan ili se zeza”, “Mislim da se ne šali, primetila sam da se potpuno drugačije ponaša u ovoj sezoni”, “Janjuš je uvek bio poznat kao čovek od reči, ironičan sam, jako”, “Je l’ moguće da ovo moje uši čuju i oči gledaju?”, nizali su se komentari na Tviteru, prenosi pulsonline.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh