Film i TV

MARKO I DIVNA DNK UŠLI U “ZADRUGU”: Ostavili djecu, a evo otkuda poznati par opet u rijalitiju!

Opšte oduševljenje zadrugara!

Marko i Divna - screenshot

Marko Kocić i Divna Milanović, poznatija kao Divna DNK prvo su se pojavili u emisiji “DNK” 2017. godine, kada su želeli da ustanove ko je otac njihove kćerke, a zatim su postali učesnici prve sezone rijalitija “Zadruga”.

Divni i Marku je socijalna služba oduzela dijete dok su bili u rijalitiju, dvije godine kasnije uspjeli su da vrate kćerku a dobili su i sina. Njih dvoje su i dalje u braku, gaje svoju djecu, a današnjim pojavljivanjem u Bijeloj kući su potvrdili da se od tada nisu mnogo promijenili.

Zadrugari su se obradovali gostima, pogotovo zato što je Maja Marinković baš ovoga jutra imitirala Divnu. Potrudili su se da im pronađu sok i da ih ugoste.

Nakon što su seli za crni sto, Filip Car se pridružio Marku i Divni DNK i Janjušu.

– Dobar dan, drago mi je – rekao je Car.

– I nama – rekao je Marko, piše Srbija danas.

Ne sumnjamo da će njihov ulazak dodatno začiniti iovako začinjenu zadrugarsku čorbu.

Detaljnije u prilogu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh