Film i TV

“NEMOJ DA MI ODBIJAŠ SALAMU!” Anđela od Zvezdana doživjela NAJGORE BUĐENJE VIJEKA – Trebao sam da je gađam

Ustala je blijeda kao krpa!

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

Nakon što je završio sa druženjem po kući, Zvezdan Slavnić sjetio se da Anđela Đuričić postoji, pa je otišao do hotela da je probudi. Za dobro jutro joj je saopštio da je juče ponovo imao komunikaciju sa Aleksandrom Nikolić.

Nije Zvezdan časio ni časa, odmah je otvorio sve karte.

– Moram da ti saopštim nešto. Juče sam nešto pričao sa Ša u kući i kuhao je nešto i rekao da kuha za Janjuša i Aleks pirinač. Rekao mi je da nema šta da jede, ja sam je pitao da li stvarno nema i ona je rekla da ima. Meni je bilo glupo i otišao sam da joj dam salamu preko Anđele jer ona nije htjela da prihvati, pa ju je vratila opet nazad. Ja joj kažem: “Nemoj da mi odbijaš salamu”. Anđela mi je poslije rekla da je opet prokomentarisala da sam zaljubljen u nju. Ja sam otišao i rekao joj da se ne glupira, da mi ne odbija salamu i da sam trebao da je gađam istom, a ne da joj dam. Rekla mi je da nije zaljubljena u mene i tu smo se raspravljali pet minuta, prošao je i Mića, pričali smo još pet minuta, ali ja sve ovo i dalje joj dajem iz ljudskosti – rekao je Zvezdan.

– Rekao sam da si mi samo ti bitna, ona je rekla da ti se izvinim u njeno ime – rekao je Zvezdan.

– Oh, baš mi znači njena riječ – rekla je Anđela.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh