Film i TV

“ZVEKI IMA RAZNE DIJAGNOZE, U LAZI JE SVE!” Ana otkrila Slavnićev ZDRAVSTVENI PROBLEM – Pitajte me!

Bivša zadrugarova supruga objasnila uzrok Zvezdanovog ponašanja.

Ana, Zvezdan i Anđela - srbija danas

Zvezdan Slavnić prevario je devojku Anđelu Đuričić sa Aleksandrom Nikolić, a nakon što ga je starleta otkačila, nastavio je romansu sa Crnogorkom.

U Bijeloj kući uveliko kruže glasine da Zvezdan i Anđela žele da ona zatrudni, a sada je i sam priznao da Đuričićevoj pravi dijete, ali da sa Aleksandrom želi da ima odnose.

– Ne mogu da shvatim da ti nisam dovoljna i da hoćeš da ljubiš Aleksandru, koju nema ko nije. Šta je s tobom? Pogazila sam sebe, pljunula na svoje, spavala s tobom i ti mi ovo uradiš – govorila mu je Anđela.

– Znaš da nisam hladne glave, nemoj uvertiru, ne mogu da slušam gluposti. Nerviraš me kad mi tako zvocaš. Aleks me pali od početka, ona mi je za kr*s-varijantu, a ti si za brak. Shvataš, glupačo, razliku – šokirao je Zvezdan izjavom.

– Da li misliš da možeš da pričaš sa mnom otvoreno, da li misliš da, ako je samo ponašanje problem i ako to riješimo, da li stvarno želiš da budeš sa mnom ili možda želiš lakši način. Ne možeš da mi kažeš da bi nju. Je l’ si ti normalan, čovječe, šta je s tobom – uporno mu je pričala Đurićička.

Sljedeća Zvezdanova izjava je bila još gnusnija, o čemu smo ranije i pisali.

Nakon ovog razgovora Anđela je prešla preko svega, pa na Rajskom ostrvu pod ćebetom zadovoljila Zvezdana samo da bi ga zadržala. Poslije toga Slavnić joj je ponovo držao lekcije šta smije, šta ne, dok ga je ona pomno slušala.

Zvezdanova nevjenčana supruga, Ana, koju je prevario sa 22 godine mlađom djevojkom pred kamerama rijalitija, prokomentarisala je situaciju čiji je svjedok.

– Da napomenemo, Zvekiju je opet malo slabiji vokabular. Sve što ne razumijete Zvezdana, pitajte mene da vam ja pojasnim. Ima tu raznih dijagnoza, odmah da vam kažem. Zvezdan ima dijagnoze, u “Lazi” je sve – napisala je Ana na Instagramu, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh