Film i TV

‘MAJA TE IMA NA OKU, MILJANA TE SANJA’ Car i Janjuš objašnjavali Aniti da joj ne treba haos sa njih dvije

Filip Car i Janjuš su prišli Aniti Stanojlović koja je sjedila ispod trema i objasnili da joj ne treba haos sa Majom Marinković i Miljanom Kulić.

Rekao bih Maji da je kriva, ali stvarno nije ovaj put – rekao je Car.

Kako nije, ona je prva počela da me vrijeđa i psuje i cijepa mi stvari – rekla je Anita.

Ti i Miljana ne poznajete Miljanu i Maju Marinković, ne treba ti to. JAnjuš i ja se nismo mogli t.ći sa njom. Maja ud.ra kao frajer, Miljana je okrutna, sanja te, ima te na zubu. Nemoj to imaš samo 19 godina – rekao je Car.

Što me nije nab.la pesnicom? Umijem i ja da nab.dam kao lik – rekla je Anita.

Bolje što nije, nemoj – rekao je Car.

Ne mogu da mi dira majku i dijete, ne mogu – rekla je Anita.

Kad me je u Beču pog.dila šakom u nos cijeli je izlomljen, evo ti vidi. Ne treba ti to, mene je strah šta je ona u stanju da ti uradi – rekao je Car.

Samo je sklanjaj od mene – rekla je Anita.

Sreća što te nije povukla noktima preko face, ona je brutalna – rekao je Janjuš.

Vi niste Miljanu Kulić i Maju Marinković upoznale. Miljana je Zolu štiklom, sanja te, sanja. Maja misli da bi te ja iz..bao – rekao je Car.

A tebi ne pada na pamet – smijao se Janjuš.

Meni je zbog Zole, inače bi te ja već iz..bao, ne može mene Maja ništa da spriječi – rekao je Car, a Anita se smijala, piše e-turneja.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh