Film i TV

“VOLIM GA!” Član produkcije “Zadruge” otkrio istinu o EMOTIVNOM ODNOSU sa Milanom Miloševićem!

Poslovna saradnja i osjećanja koja se ne kriju.

Marko i Milan - ATA images

Gordana Goca Džehverović, majka pjevačice Teodore Džehverović, gostovala je u popularnoj emisiji “Pretres”, te progovorila o svom poslu u okviru poznatog TV formata “Zadruga”.

Bivša zadrugakra, a sada stalna članica produkcije “ružičaste televizije” progovorila je o bivšem kolegi voditelju Milanu Miloševiću, piše Srbija danas.

Novinarka portala Srbija Danas – Ivana Stojanović, koja je gostovala u pomenutoj emisiji, smatra da bi najkompatibilniji partner sa javne scene za mamu Džehvu bio upravo Milošević, a Goca je otkrila u kakvom je odnosu sa poznatim voditeljem:

– Ja ga volim, kao druga, kao prijatelja. Kada sam ušla u “Zadrugu”, odmah mi je prirastao za srce – priznala je ona.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh