Film i TV

Aleks priznala da je FOLIRALA VEZU sa Dejanom ZBOG BOLJEG PLASMANA – To “MAU” je bilo LAŽNO! Patila je za Carem

Uletjela je u nešto što ima težinu i nije znala kako da se iščupa!

Aleksandra i Dejan - Srbija danas

Šestu sezonu popularnog rijalitija “Zadruga”, tresu brojni ljubavni trouglovi. Jedan od njih je Aleksandra Nikolić-Filip Car-Maja Marinković, piše Srbija danas.

Car ne može da se odluči koju damu želi. Trenutno je sa Majom, ponekad poljubi i Milicu Veselinović, a Aleks mu je tu kao stalna simpatija.

Ipak, to što ih simpatiše, ne znači da ih ne proziva pred kamerama. Dok je bio sa Majom u krevetu, Filip je izneo gnusne stvari o Nikolićevoj.

– Kad meni neko kaže da je veza od deset mjeseci bila za nju mučna i folirana, zato što je uletjela u nešto što ima veliku težinu. Nije znala kako će se iščupati… To nikad nije bila prava ljubav. Potajno je zamišljala da je sa mnom i patila – prepričavao je Filip Aleksandrine riječi, pa se zapitao…

– Kako si ti folirala toliku ljubav, a bila je lažna. Rekao sam i Dalili, ne znam za Dejana, ali za nju sam znao da laže. Kako je izigravala to “Mau, mau”, sve zarad rijalitija. I kad meni ti to priznaš, meni je to… – pričao je u dahu, bijesno Filip Zorici Marković.

Dejanu, vjerujemo, neće biti prijatno da čuje ovo, a cijeli razgovor možete poslušati u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh